Echelon Forum banner
  • Hey, everyone! Check out our Horizon 7.0 AT Giveaway HERE
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Is anyone else's output way off/lower after the latest update?! Anyway to fix that? I know what my normal output is for let's say resistance 16, cadence 80 and after this latest update it is significantly lower than what it used to be.

thanks!
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Yes, I am having same issue with the update. I have had my bike for a little over a year now, and this seems to correct, and then go back with every few updates. I don’t use leaderboard Anymore because it’s pointless when we all seem to have different output calculations because of this issue.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Yes, I am having same issue with the update. I have had my bike for a little over a year now, and this seems to correct, and then go back with every few updates. I don’t use leaderboard Anymore because it’s pointless when we all seem to have different output calculations because of this issue.
I have had my bike the same amount of time and have the exact same issue. So frustrating. Hoping it goes back to 'normal' again soon. I've tried restarting, resetting, etc
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I have had my bike the same amount of time and have the exact same issue. So frustrating. Hoping it goes back to 'normal' again soon. I've tried restarting, resetting, etc
[/QUO
I have had my bike the same amount of time and have the exact same issue. So frustrating. Hoping it goes back to 'normal' again soon. I've tried restarting, resetting, etc
Were any of you able to fix this? I'm running into the same problem. My out put is down almost 150 watts
 
1 - 4 of 4 Posts
Top